WordPress & Teema

WordPress-kotisivujen tilaaminen Fiverrista - mitä pitää tietää?

 1.  WordPress-kotisivut tehdään nykyisin yleensä siten, että hankit itsellesi ensin kotisivutilan ja sen jälkeen haet valmiin teeman useista eri valmisteemoista. Teemoja löytyy ilmaiseksi sekä maksullisena. Kehittäjä asentaa WordPressin
 2. TeemaasennetaanWordPress
 3. Teemoja löydät esim. palveluista: ThemeForestTemplateMonsterWordPress.orgCodeinWP.com                              
 4. Muista katsoa teemasta myös demo-sivu (lähes kaikista tällainen löytyy) ja testaasivustoa myös matkapuhelimella, jotta näet miten ulkoasu käyttäytyy puhelimessa.
 5. Huom. suurin osa verkkosivuliikenteestä (erityisesti verkkokaupoissa) tapahtuu jo mobiilisti.
 6. Etsi siis ensin alkuun itsellesi teema, josta pidät. Huom. teemojen värejä ja elementtejä on mahdollista muuttaa yleensä melko pienellä vaivalla. Ensimmäisessä vaiheessa valitse siis teema, jonka sovittamiseen haluamasi näköiseksi tarvitsee nähdä todennäköisesti mahdollisimman vähän vaivaa.
 7. Huom. myös teemojen tekijät voivat tehdä teeman peruasennuksen sinulle valmiiksi. Huomioithan kuitenkin, että sivustot vaativat lähes aina vielä tarkempaa virittelyä. Tämän vuoksi suosittelemme, että etsit Fiverrista freelancerin, joka voi tehdä pieniä muutoksia sivustollesi myös jatkossa. Tarkoitus on aloittaa pitkäkestoinen yhteistyö, verkkosivut tarvitsevat ylläpitoa.
 8. Mieti verkkosivustosi rakenne valmiiksi ennen tilausta. Mieti mitkä sivut ja alasivut tarvitset. Listaa tämä rakenne freelancerille tilauksen yhteydessä.
 9. Muistakaa myös sopia miten sisältö tuotetaan verkkosivulle ja kuka asettelee sivuston ensimmäiset osiot.
 10. WordPress-asennuksessa pyydä freelancerilta aina erikseen tarjousta kokonaisuuden tekemisestä, jotta olette molemmat tietoisia mitä toimitettava kokonaisuus tulee sisältämään.
 11. Jos tarvitset verkkokaupan, muista mainita tästä erikseen. WordPressin verkkokauppamoduuleista suosittelemme WooCommercea.
 12. Jos sinulla on valmis graafinen ohjeistus väreistä. logon käytöstä jne. lähetä tämä tiedoksi myös freelancerille.
 13. Huomioithan, että nykyisin verkkosivustojen pystytys on aika suoraviivaista ja nopeaa käyttäen valmisteemoja. Suurin osa ajasta menee sisällöntuotantoon (LINK TO SISÄLLÖNTUOTANTO PAGE)
 14. Lue myös yleiset vinkkimme Fiverr-tilauksiin 

Järkevä hintahaarukka WordPressin + teeman asennukselle 50 – 100 €

Suosittelemamme freelancerit WordPress-asennuksiin:

Arvosana 4,9 / 5
Arvosteluja 431
Keskimääräinen vastausaika 1 tunti
Peruspaketin hinta: 25.95€ 

Arvosana 5/ 5
Arvosteluja 308
Keskimääräinen vastausaika 1 tunti
Peruspaketin hinta: 64.86€ 

Arvosana 5 / 5
Arvosteluja 385
Keskimääräinen vastausaika 1 tuntia
Peruspaketin hinta: 86,48€ 

Kurkkaa myös Fiverrin muita osaajia