VINKIT FIVERRIIn

Miksi käytämme Fiverria?

Suoraan sanottuna, kyllästyimme itse maksamaan tuhansia euroja digimainostoimistoille, joiden työn lopputulos oli vähän niin ja näin. Lisäksi kyllästyimme odottelemaan ja potkimaan perään työn valmistumista. Tälle lähdimme etsimään vaihtoehtoja ja päätimme testata Fiverria.

Olimme aluksi hyvin skeptisiä mahtaako hommasta tulla mitään, mutta nyt käytämme Fiverria lähes kaikkeen ja olemme löytäneet omat luottokaverimme palvelusta.

Vinkkimme Fiverriin:

Kokemus puhuu​

Listaamme Fiverrin parhaat tekijät ja kerromme omaan kokemukseen perustuen mikä on meidän mielestämme järkevä hintataso. Arvostamme myös tekijöitä, jotka ovat ripeitä kommunikaatiossa ja totetuksessa

experience

Välillä mennään metsään

Välillä Fiverrista tulee hutiosumia ja se on hyväksyttävä. Voi olla, että joudut joskus kokeilemaan muutamaa tekijää ennen kuin löydät sinun tyyppisi. Sivustollamme suosittelemme tekijöitä, joiden uskomme tuottavan laadukkaan tulokset ripeästi.

Tee koetilauksia

Ennen kuin tilaat ison työn, testaa yhteistyötä tekemällä ensin pieni tilaus, jolla varmistat että yhteistyönne pelaa ja lopputulos on mieleinenjoiden uskomme tuottavan laadukkaan tulokset ripeästi.

Luo kontakteja

Kun löydät osaavan kaverin, käytä häntä myös jatkossa. Yleensä ensimmäisen onnistuneen tilauksen jälkeen laitamme viestiä suoraan tekijän inboxiin ja pyydämme tekijältä suoraan
tarjousta haluamaamme hommaan. Yleensä Fiverrin freelancerit tekevät myös muita hommia kuin listaamissaan profiileissa.

Ole ystävällinen

Muista kommunikaatiossa, että myös toisessa päässä on ihminen linjoilla vaikket häntä koskaan tapaisikaan. Olemme huomanneet, että ystävällinen kommunikaatio auttaa yleensä siihen, että freelancer saattaa venyä vielä hieman parempaan suoritukseen kun huomioit hänet ihmisenä, et pelkkänä resurssina. Käytöstavat kunniaan.

Vitosella et saa mitään

Nimestään huolimatta, Fiverrista et saa “vitosella” juuri mitään järkevää. Älä lannistu kuitenkään tähän, sillä tehty työ maksaa silti kuitenkin murto-osan siitä mitä perinteisillä
mainostoimistoilla.

Toimialatuntemus

Ei ole välttämättä paras ajatus ulkoistaa tehtäviä, jotka vaativat toimialasi tuntemista. Toimialatuntemus syntyy vuosien saatossa.

Suomenkieliset palvelut

Fiverrista löytyy muutamia toimijoita, jotka tekevät palveluita myös suomeksi. Lähtökohtaisesti Fiverrin palveluita käyttäessäsi mieti kuitenkin hommia, joissa ei tarvita välttämättä suomenkielen osaamista.