Verkkosivun ulkoasu

Verkkosivuston ulkoasun tilaaminen Fiverrista - mitä pitää tietää?

 1. Verkkosivuston ulkoasu tarvitaan silloin jos haluat varmistaa, että verkkosivusto on varmasti uniikki ja/tai haluat ulkoasusta oman näköisen.
 2. Lähtökohtaisesti suosittelemme tekemään verkkosivustot valmisteemoilla (LINK TO WORDPRESS + TEEMA page), jolloin verkkosivuston kehityskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kun ei tarvitse tehdä ulkoasusuunnittelua, ulkoasun kääntöä WordPressin (tai muun hallintajärjestelmän) päälle. Lisäksi valmisteemoihin tehdään yleensä myös päivityksiä, jolloin sinun ei tarvitse murehtia meneekö kaikki
  rikki kun WordPress-päivittyy.
 3. Jos et käytä WordPressiä kotisivujen alustana, voi sinulle räätälöity ulkoasu olla järkevä valinta. Tosin löydät Fiverrista tekijöitä myös esim. Shopify-verkkokaupan ulkoasujen tekoon.
 4. Kun pyydät ulkoasua, huomioithan, että ulkoasun tulee olla responsiivinen, eli haluat nähdä ulkoasusta molemmat versiot: desktop + mobiili.
 5. Saatat haluta käyttöliittymästä alkuun sivustosta myös klikkailtavan prototyyppiversion, useimmat freelancerit pystyvät tekemään tällaisen myös tarvittaessa. Muista kysyä tästä tilauksen yhteydessä.
 6. Kun tilaat verkkosivuston ulkoasua, muista että tässä yhteydessä sinun on mahdollista löytää itsellesi pysyvä freelancer-kumppani, joka voi tarvittaessa tehdä myös muuta graafista suunnittelua yrityksellesi.
 7. Verkkosivustojen ulkoasujen suunnittelijat osaavat usein myös tehdä myös verkkosivuston kehitystyöt, eli voit kysyä myös sisältääkö tarjous esim. ulkoasun asennuksen myös WordPressiin.
 8. Jos sinulla on valmis graafinen ohjeistus  väreistä, logon käytöstä jne. lähetä tämä tiedoksi myös freelancerille.
 9. Lue myös yleiset vinkkimme Fiverr-tilauksiin.

Järkevä hintahaarukka verkkosivuston responsiivisen ulkoasun suunnittelulle 100-300€

Suosittelemamme freelancerit käyntikorttien suunnitteluun:

Arvosana 4,9 / 5
Arvosteluja 236
Keskimääräinen vastausaika 3 tunti
Peruspaketin hinta: 25,87€ 

Arvosana 5 / 5
Arvosteluja 6
Keskimääräinen vastausaika 1 tunti
Peruspaketin hinta: 43,11€ 

Arvosana 4,9 / 5
Arvosteluja 613
Keskimääräinen vastausaika 1 tuntia
Peruspaketin hinta: 60,36€ 

Kurkkaa myös Fiverrin muita osaajia